Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, utilizarea sau achizitionarea de articole prezentate pe site-ul www.airsoftieftin.ro presupune acceptarea urmatoarelor termene si conditii :

1. Articolele comercializate pe acest site sunt adresate exclusiv persoanelor stabile din punct de vedere psihic care au implinit varsta de 18 ani. Ne rezervam astfel dreptul de a ne selecta clientela si de a anula in orice moment orice comanda efectuata telefonic sau pe site. Nu suntem raspunzatori pentru folosirea necorespunzatoare sau ilegala a replicilor de airsoft.

 • Sub nicio forma, armele de tip airsoft NU vor fi vandute minorilor!
 • Efectuand o achizitie de pe site-ul nostru www.airsoftieftin.ro, luati la cunostinta faptul ca replicile de airsoft sunt strict pentru agrement in spatii special amenajate.
 • Armele de tip airsoft NU se transporta la vedere, NU se folosesc in public, NU se transporta incarcate si NU se folosesc pentru autoaparare sau intimidare! Orice utilizare necorespunzatoare va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare!
 • Armele de tip airsoft NU se folosesc impotriva animalelor sau daunatorilor!
 • NU trebuie sa indreptati niciodata o arma de airsoft, fie ea si neincarcata inspre o alta persoana, daca aceasta nu poarta echipament de protectie!

  2. Administratorul site-ului www.airsoftieftin.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului  in orice moment si la orice interval de timp liber ales fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

  3. Nu putem garanta autenticitatea informatiilor oferite de producatorii, furnizorii sau reprezentantii oficiali ai produselor comercializate pe site-ul www.airsoftieftin.ro si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori, neplaceri sau pierderi, de orice natura, suferite de utilizatori.
      Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
     Datele oferite de acest site pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Echipa Airsoftieftin face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.  

  4. Nu putem garanta functionarea neintrerupta a acestui site, lipsa de erori, lipsa virusilor pe serverul ce gazduieste siteul si nu ne asumam raspunderea pentru neplacerile, pierderile de date, informatii sau pierderile financiare suferite de utilizatorii acestui site.

  5. Conform legii 295/2004, replicile Airsoft nu se supun " Regimului Armelor si Munitiilor" si pot fi comercializate, achizitionate si folosite fara a necesita autorizatie de la Politie. Aceste replici sunt destinate exclusiv agrementului. Folosirea replicilor Airsoft in scopul autoapararii, atacului sau intimidarii unor persoane sau animale constituie infractiune si se sanctioneaza cu dosar penal.
      Nu vom fi implicati in niciun fel de investigatie privind activitati ilegale desfasurate de catre persoane ce au achizitionat si/sau utilizat produse achizitionate de pe acest site in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate respectivele produse
      Nu ne asumam raspunderea pentru folosirea neadecvata a produselor comercializate pe acest site.

7. Garantia produselor:

Garantia se acorda in conformitate cu legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Garantia legala pentru durata medie de utilizare a produsulor este de:

Categorie

Subcategorie / perioada

Perioada

 

 

 

Replici airsoft

Actionare mecanica (spring /arc )

Guma Hop Up – 30 zile

DL30,DL30 G3, Colt25,Colt25 G1,STTI Off Duty, Walther PPK, P38, Mauser 1938, Colt Rail Concept, Colt 19Eleven -30 zile

6 luni

 

CO2&Green Gas

Supape emisie, admisie, recul, etc – 30 zile

 

6 luni

Guma Hop Up – 30 zile

Incarcator - 30 zile

Electrice : AEG,AEP

Incarcator - 30 zile

6 luni

Guma Hop Up

Echipamente si accesorii

Veste tactice, curele, sling-uri, tocuri, hamuri,etc

30 zile

BB loadere, tinte, ochelari, etc

0

Dispozitive optice

Lunete

12 luni

Punctatoare laser, dot sight-uri & lanterne

6 luni

Acumulatori si alimentatoare

Acumulatori

0 zile

Alimentatoare

0 zile

Consumabile

Bile, green-gas, capsule CO2, ulei siliconic, etc

0

 

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are obligatia de a pastra si a prezenta in momentul solicitarii urmatoarele : produsul in cauza, ambalajul original nedeteriorat al acestuia, accesoriile si documentatia tehnica aferenta, certificatul de garantie in original precum si descrierea in scris a defectiunii constatate.

Producatorul si vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind acordarea garantiei in urmatoarele conditii: defectarea s-a produs din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare sau ignorarea specificatiilor tehnice; defectare in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator; defectare in urma interventiei persoanelor neautorizate, prezentarea unor deteriorari mecanice; deteriorarea in urma unor cataclisme, catastrofe, accidente, incendii, etc.

In cazul in care defectiunea constatata  face obiectul garantiei, solutionarea acesteia se va realiza intr-o perioada rezonabila de timp ce nu poate depasi 15 zile calendaristice.

Semnalarea eventualelor defecte produse la transport se va face de indata ce se va intra in posesia produsului, in termen de maxim 24 ore, fie telefonic fie prin e-mail.

8. Politica de returnare a produselor

8.1 Returnarea produselor achizitionate online

  Conform ordonantei  nr.130/2000, republicata in 2008, privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, termenul de returnare al produselor achizitionate online este de maxim 20 zile calendaristice.

  Consumatorul are obligatia de a pastra si returna  in momentul deturnarii constractului urmatoarele : produsul in cauza ( acesta nu va prezenta defecte sau urme de uzura), ambalajul original nedeteriorat, accesoriile si documentatia tehnica aferenta, certificatul de garantie, bon fiscal sau factura in original, precum si o nota in scris/email prin care consumatorul solicita deturnarea contractului si returnarea produselor achizitionate.

  Nu se va accepta returnarea produselor deteriorate in urma utilizarii defectuase de catre consumator sau a produselor al caror ambalaj original este deteriorat.

 Costurile pentru acoperirea cheltuielilor directe de returnare a produselor vor fi suportate de catre consumator, iar rambursarea sumelor de catre comerciant se va face in cel mult 14 zile de la data cand Furnizorul a receptionat produsul returnat.

 Suma rambursata la returnarea unui produs va reprezenta exact valoarea acestuia in momentul achizitiei, fara a fi influentata de eventuale oferte promotionale sau reduceri de pret aparute intre timp.

8.2 Returnarea produselor achizitionate direct din magazin sau ridicate din magazin in urma plasarii unei comenzii online

    Nu se accepta returnarea produselor achizitionate direct din magazinele noastre, inclusiv a celor ridicate in urma efectuarii unei comenzi online deoarece acestea sunt predispuse de cele mai multe ori la riscuri privind detetriorarea aspectului datorita actiunii mecanice survenite in urma utilizarii. De altfel, in momentul achizitiei beneficiati de asistenta specializata in scopul de a fi informat cu privire la modul corect de utilizare si intretinere si puteti testa replicile, astfel incat sa fiti sigur ca achizitia facuta este cea mai buna alegere si se preteaza nevoilor dumneavoastra.

    

Pentru intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de pe site sau la adresa de email [email protected].