Baston Semnalizare Trafic

99.00 Lei
(TVA inclus)
in stoc
Pretul in puncte: 99 puncte
Puncte premiu: 3 puncte
+
Livrare
Modalitati de plata
Avantaje
  • Departament tehnic propriu
  • Consultanta specializata
  • Retur in termen de 14 de zile
  • Plata online cu cardul

Baston Semnalizare Trafic

Descoperiți Bastonul de Semnalizare Trafic, un instrument vital pentru ofițerii de poliție și controlorii aviatici în gestionarea și coordonarea eficientă a circulației. Realizat din plastic 100%, acest baston robust vă garantează durabilitate și rezistență pe termen lung.

Cu o lungime practică de 54 cm, acest baston de semnalizare este conceput pentru a oferi vizibilitate maximă în orice condiții meteorologice sau de lumină. Utilizarea sa este simplificată prin cele două baterii de tip D (LR20), care asigură o funcționalitate de lungă durată și o eficiență energetică superioară (bateriile nu sunt incluse). 

Bastonul oferă două moduri de operare: aprins continuu pentru o prezență constantă și un mod intermitent pentru atragerea atenției și semnalizarea situațiilor de urgență sau a direcțiilor de deplasare. Colorat într-o nuanță vibrantă de roșu, acesta este un instrument indispensabil pentru orice ofițer de poliție, contribuind la creșterea siguranței în trafic și la fluidizarea circulației.

Fie că este folosit pentru a ghida aeronavele pe pista de aterizare sau pentru a coordona traficul urban în timpul evenimentelor speciale, Bastonul de Semnalizare Trafic este soluția ideală pentru profesioniștii care necesită controlul și siguranța în domeniul lor de activitate.

Alegeți Bastonul de Semnalizare Trafic pentru o performanță de neegalat și pentru a asigura un standard înalt de profesionalism în cadrul operațiunilor de siguranță și ordine publică.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Te-ar putea interesa
  • Cele mai noi produse
  • Cele mai populare
  • La acelasi pret!
Transport Gratuit

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Garantie si service de calitate

Oferim service si upgrade-uri la toata gama de arme airsoft

Retur in termen de 14 de zile

Pentru produsele achizitionate online