Telescop OPTICON Zodiac 76F900EQ

675.00 Lei
629.00 Lei
(TVA inclus) Discount: 46.00 Lei
Stoc epuizat
Pretul in puncte: 629 puncte
Puncte premiu: 19 puncte
Livrare
Modalitati de plata
Avantaje
  • Departament tehnic propriu
  • Consultanta specializata
  • Retur in termen de 14 de zile
  • Plata online cu cardul

TELESCOP OPTICON ZODIAC 76D900EQ

 

Reflector montat pe un trepied cu cap profesional EQ-II, recomandat atât amatorilor, cât și profesioniștilor. Oglinda primară cu un diametru de 76 mm și distanță focală de 900 mm garantează rezultate excelente, care combinate cu o calitate înaltă a lentilelor vă oferă imagini luminoase, clare și contrastante ale stelelor, planetelor și ale Lunii. Acest echipament este egal cu Horizon EX și, în plus, îl depășește cu o capacitate de urmărire convenabilă a obiectelor din cer cu ajutorul unor controale precise de mișcare lentă. Capul EQ-II face foarte ușor să găsești obiecte pe cer pe baza coordonatelor luate din atlasul stelelor.

Zodiac este echipat cu trei obiective interschimbabile și un obiectiv Barlow care dublează domeniul de mărire. Echipamentul operează componente de standard de 1,25 '', care permite extinderea treptată a setului cu accesorii suplimentare.

Utilizarea acestui instrument universal nu se limitează doar la astronomie. Datorită obiectivului de îndreptare a imaginii, telescopul poate fi utilizat pentru observații naturale și peisagistice (observarea păsărilor, avioane, clădiri la distanță etc.

În special pentru cei neexperimentați ai astronomiei, Opticon, împreună cu setul, oferă articole speciale suplimentare, complet gratuite. Puteți găsi acolo orice aveți nevoie pentru a experimenta frumusețea spațiului: hărți stelare, programe computerizate, ghiduri practice, un documentar HD pe DVD și o carte superbă și bogat ilustrată, intitulată „Starry Trail”, elaborată de experți și care conține un număr de indicii neprețuite. Doar acum, veți obține, de asemenea, o galerie de imagini 3D exclusive și o pereche de ochelari 3D.

Toate telescoapele Opticon sunt testate de experți.

Telescopul Opticon a apărut pe prima pagină a unui articol emis de prestigioasa revistă LOGO (10/2011).

Producator:
Opticon

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Te-ar putea interesa
  • Cele mai noi produse
  • Cele mai populare
  • La acelasi pret!
Transport Gratuit

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Garantie si service de calitate

Oferim service si upgrade-uri la toata gama de arme airsoft

Retur in termen de 14 de zile

Pentru produsele achizitionate online