Telescop OPTICON Finder 40F400AZ

179.00 Lei
135.00 Lei
(TVA inclus) Discount: 44.00 Lei
in stoc
Pretul in puncte: 135 puncte
Puncte premiu: 4 puncte
+
Livrare
Modalitati de plata
Avantaje
  • Departament tehnic propriu
  • Consultanta specializata
  • Retur in termen de 14 de zile
  • Plata online cu cardul

Refractor portabil conceput pentru cei entuziaști care se află chiar la începutul aventurii lor cu astronomia. A fost creat pentru a permite observarea stelelor, a Lunii și a celor mai strălucitoare dintre planete. Acest telescop este perfect atunci când observați elemente atât din natură cât și din peisaj. Pliat, telescopul se încadrează perfect într-un rucsac și poate fi ușor dus de-a lungul unei drumeții montane. Datorită unui dispozitiv de fixare convenabil, montarea telescopului se dovedește extrem de simplă și rapidă. Durează literalmente câteva secunde pentru a pregăti telescopul.

În mod semnificativ, în ciuda unei dimensiuni reduse a telescopului, un finderscop suplimentar nu a fost eliminat, deoarece ușurează obiectivul în mișcare rapidă (sateliți, păsări, vehicule). Produsul a fost echipat cu o busolă, care ajută la determinarea direcțiilor în câmp, precum și în cer și la stabilirea coordonatelor obiectivului. Echiparea telescopului cu un ocular suplimentar înlocuibil (disponibil pentru a fi achiziționat separat) maximizează dimensiunea telescopului până la 100x.

Telescopul Finder este un echipament minunat pentru începători și tineri exploratori care doresc singuri să descopere frumusețea lunii și a sistemului solar. Este o idee perfectă de cadou pentru un tânăr om de știință, sub forma unei jucării educaționale de înaltă calitate, care poate fi folosită și pentru distracție.

Datorită calității ridicate a lentilelor, telescopul vă oferă imagini luminoase și clare ale obiectelor observate. Împreună cu telescopul, veți primi toate instrumentele, esențiale atunci când vă deplasați pe un tărâm fascinant al astronomiei: hărți stelare, programe computerizate, ghiduri, un documentar HD, precum și două postere care prezintă hărți atât ale Lunii, cât și ale sistemului solar.

Telescopul vine într-un pachet cu două programe de computer pe DVD. Unul dintre ei - planetarul colorat Stellarium.org - prezintă apariții pe cer, precum și locațiile actuale ale planetelor și constelațiilor. Al doilea, Virtual Moon Atlas, este un atlas grafic al Lunii care conține sute de descrieri ale structurilor de pe suprafața sa.

Telescopul este echipat cu un filtru contrastabil înlocuitor care permite observațiile Lunii și observă o serie de detalii (de mări, munți și cratere) când Luna este plină.

Opticon Finder este un instrument educativ versatil, care este perfect atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști - în vânătoare, ornitologie, montarea catargelor și antenelor radio etc.

Telescopul Opticon a apărut pe prima pagină a unui articol emis de o prestigioasă revistă LOGO (10/2011).

Name:
Finder
Manufacturer:
Opticon
Optical System:
Refractor (lens telescope)
Magnification:
32 x
Diameter [mm]:
40 mm
Focal lenght [mm]:
400 mm
Aperture range:
f/10
Resolving power:
2,89"
Magnitudo:
10,01 mag
Focuser:
0,98"
Mounting type:
Azimuth
Tripod height [cm]:
30 cm
Weight [g]:
1100 g
Lenses included:
Huygens H 20 mm
Huygens H 12,5 mm
Finderscope:
5 x 18 mm
Producator:
Opticon

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Este posibil sa fiti interesat
  • Cele mai noi produse
  • Cele mai populare
  • La acelasi pret!
Transport Gratuit

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Garantie si service de calitate

Oferim service si upgrade-uri la toata gama de arme airsoft

Retur in termen de 14 de zile

Pentru produsele achizitionate online