Micro Laser ASG

150.00 Lei
(TVA inclus)
Stoc epuizat
Puncte premiu: 5 puncte

Noi (AirSoft Ieftin) vă vom adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul este în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Dacă doriți să eliminați datele dvs. personale, trimiteți un e-mail la adresa [email protected]

Dacă considerați că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

Adăugați la lista de favorite Comparati
Livrare
Modalitati de plata
Avantaje
  • Departament tehnic propriu
  • Consultanta specializata
  • Retur in termen de 14 de zile
  • Plata online cu cardul

Produsul ofera functionalitate, stil si distractie, totul intr-un laser construit compact si de calitate. Laser-ul este compatibil cu majoritatea replicilor de pistoale si pusti ce au in dotare sina de 20mm RIS/RAS sau Picatinny.

Laserul este confectionat din material plastic si se monteaza extrem de usor datorita sistemului de prindere revolutionar cu actionare pe buton. Produsul este alimentat cu 3 baterii LR44 (Nu sunt incluse in pachet).

 

 

Producator:
ASG
care este distanta maxima pe care o poate parcurge?

Raspuns ADMIN : Minim 40 m.
Scrie un comentariu
Te-ar putea interesa
  • Cele mai noi produse
  • Cele mai populare
  • La acelasi pret!
Transport Gratuit

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Garantie si service de calitate

Oferim service si upgrade-uri la toata gama de arme airsoft

Retur in termen de 14 de zile

Pentru produsele achizitionate online