airsoftieftin.ro Web analytics

Categorii

Termeni si conditii

walther-p99-dao-upgradat-airsoft-ieftin Colt-1911-kwc-co2-airsoft desert-eagle-oferta

Bine aţi venit la AirSoft Ieftin Bucuresti

 

 

Magazin Bucuresti

Piata Presei Libere nr.1 corp c2 etaj 3

Luni-Vineri: 10.00-18.00

Sambata: 10.00 - 14.00

 

 

Magazin Constanta

Str. Cismelei nr. 21 (zona Brotacei)

Luni-Vineri 10.00-18.00

Sambata 10.00-14.00

Despre echipa Airsoft Ieftin:

Ne-am inceput activitatea in anul 2011 si prin munca si perseverenta, prin imbunatatirea constanta a serviciilor oferite clientilor din toata tara am ajuns in topul magazinelor de airsoft din Romania.
 
In Bucuresti ne gasiti de la inceputul anului 2012 la Casa Presei Libere.
 
Scopul nostru este satisfacerea exigentelor tuturor clientilor si asigurarea unor servicii cat mai bune de post-vanzare.
 
Chiar daca sunteti incepator si inca nu stiti exact ce este "Airsoft-ul" va stam la dispozitie ca sa luati cea mai buna decizie.
 
Oferim garantie si asistenta tehnica pentru toate produsele noastre.  
Ne adaptam constant la cerintele pietei de airsoft si stam la dispozitia clientilor nostri pentru a le oferi cele mai utile informatii si sfaturi. 
 
Din aprilie 2013 ne gasiti si in Constanta, pe strada Cismelei nr.21
 

Produsele comercializate de noi nu necesita permis de port arma!

  Replicile Airsoft nu necesita permis de port arma si sunt destinate exclusiv agrementuluiEchipa Airsoft Ieftin nu isi asuma raspundarea in situatia in care vreunul din produsele comercializate de noi este folosit in alte scopuri. Acestea sunt adresate exclusiv persoanelor care au implinit varsta de 18 ani, iar comercializarea lor se face doar pe baza unei carti de identitate.

Siguranta tranzactiilor la Airsoft ieftin :
 
   Echipa Airsoft Ieftin va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai utile informatii si sfaturi. 
   La achizitionarea oricarui produs din magazinul nostru primiti factura si garantie reala.
   Ambalarea se realizeaza luandu-se cele mai adecvate masuri cu privire la protectia marfurilor.
   Produsele se livreaza prin URGENT CURIER / FAN COURIER in maxim 24 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.
   
  
TRANSPORTUL SE REALIZEAZA DOAR PRIN CURIERAT (URGENT CURIER / FAN COURIER) IN MAXIM 24 H DE LA CONFIRMAREA COMENZII. 
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 200 LEI BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT !
 
Exceptie fac localitatile aflate in afara ariei de acoperire Fan Courier / Urgent Courier.

 

 

 

 Accesarea, vizitarea, utilizarea sau achizitionarea de articole prezentate pe site-ul www.airsoftieftin.ro presupune acceptarea urmatoarelor termene si conditii :

1. Articolele comercializate pe acest site sunt adresate exclusiv persoanelor stabile din punct de vedere psihic care au implinit varsta de 18 ani. Ne rezervam astfel dreptul de a ne selecta clientela si de a anula in orice moment orice comanda efectuata telefonic sau pe site.

2. Administratorul site-ului www.airsoftieftin.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului  in orice moment si la orice interval de timp liber ales fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

3. Nu putem garanta autenticitatea informatiilor oferite de producatorii, furnizorii sau reprezentantii oficiali ai produselor comercializate pe site-ul www.airsoftieftin.ro si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori, neplaceri sau pierderi, de orice natura, suferite de utilizatori.
    Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
   Datele oferite de acest site pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Echipa Airsoftieftin face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.  

4. Nu putem garanta functionarea neintrerupta a acestui site, lipsa de erori, lipsa virusilor pe serverul ce gazduieste siteul si nu ne asumam raspunderea pentru neplacerile, pierderile de date, informatii sau pierderile financiare suferite de utilizatorii acestui site.

5. Conform legii 295/2004, replicile Airsoft nu se supun " Regimului Armelor si Munitiilor" si pot fi comercializate, achizitionate si folosite fara a necesita autorizatie de la Politie. Aceste replici sunt destinate exclusiv agrementului. Folosirea replicilor Airsoft in scopul autoapararii, atacului sau intimidarii unor persoane sau animale constituie infractiune si se sanctioneaza cu dosar penal.
    Nu vom fi implicati in niciun fel de investigatie privind activitati ilegale desfasurate de catre persoane ce au achizitionat si/sau utilizat produse achizitionate de pe acest site in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate respectivele produse
    Nu ne asumam raspunderea pentru folosirea neadecvata a produselor comercializate pe acest site.

7. Garantia produselor:

Garantia se acorda in conformitate cu legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Garantia legala pentru durata medie de utilizare a produsulor este de:

Categorie

Subcategorie / perioada

Perioada

 

 

 

Replici airsoft

Actionare mecanica (spring /arc )

Guma Hop Up – 30 zile

DL30,DL30 G3, Colt25,Colt25 G1,STTI Off Duty, Walther PPK, P38, Mauser 1938, Colt Rail Concept, Colt 19Eleven -30 zile

6 luni

 

CO2&Green Gas

Supape emisie, admisie, recul, etc – 30 zile

 

6 luni

Guma Hop Up – 30 zile

Incarcator - 30 zile

Electrice : AEG,AEP

Incarcator - 30 zile

6 luni

Guma Hop Up

Echipamente si accesorii

Veste tactice, curele, sling-uri, tocuri, hamuri,etc

30 zile

BB loadere, tinte, ochelari, etc

0

Dispozitive optice

Lunete

12 luni

Punctatoare laser, dot sight-uri & lanterne

6 luni

Acumulatori si alimentatoare

Acumulatori

0 zile

Alimentatoare

0 zile

Consumabile

Bile, green-gas, capsule CO2, ulei siliconic, etc

0

 

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are obligatia de a pastra si a prezenta in momentul solicitarii urmatoarele : produsul in cauza, ambalajul original nedeteriorat al acestuia, accesoriile si documentatia tehnica aferenta, certificatul de garantie in original precum si descrierea in scris a defectiunii constatate.

Producatorul si vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind acordarea garantiei in urmatoarele conditii: defectarea s-a produs din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare sau ignorarea specificatiilor tehnice; defectare in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator; defectare in urma interventiei persoanelor neautorizate, prezentarea unor deteriorari mecanice; deteriorarea in urma unor cataclisme, catastrofe, accidente, incendii, etc.

In cazul in care defectiunea constatata  face obiectul garantiei, solutionarea acesteia se va realiza intr-o perioada rezonabila de timp ce nu poate depasi 15 zile calendaristice.

Semnalarea eventualelor defecte produse la transport se va face de indata ce se va intra in posesia produsului, in termen de maxim 24 ore, fie telefonic fie prin e-mail.

8. Politica de returnare a produselor

8.1 Returnarea produselor achizitionate online

  Conform ordonantei  nr.130/2000, republicata in 2008, privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, termenul de returnare al produselor achizitionate online este de maxim 20 zile calendaristice.

  Consumatorul are obligatia de a pastra si returna  in momentul deturnarii constractului urmatoarele : produsul in cauza ( acesta nu va prezenta defecte sau urme de uzura), ambalajul original nedeteriorat, accesoriile si documentatia tehnica aferenta, certificatul de garantie, bon fiscal sau factura in original, precum si o nota in scris/email prin care consumatorul solicita deturnarea contractului si returnarea produselor achizitionate.

  Nu se va accepta returnarea produselor deteriorate in urma utilizarii defectuase de catre consumator sau a produselor al caror ambalaj original este deteriorat.

 Costurile pentru acoperirea cheltuielilor directe de returnare a produselor vor fi suportate de catre consumator, iar rambursarea sumelor de catre comerciant se va face in cel mult 30 de zile de la data deturnarii contractului.

 Suma rambursata la returnarea unui produs va reprezenta exact valoarea acestuia in momentul achizitiei, fara a fi influentata de eventuale oferte promotionale sau reduceri de pret aparute intre timp.

8.2 Returnarea produselor achizitionate direct din magazin sau ridicate din magazin in urma plasarii unei comenzii online

    Nu se accepta returnarea produselor achizitionate direct din magazinele noastre, inclusiv a celor ridicate in urma efectuarii unei comenzi online deoarece acestea sunt predispuse de cele mai multe ori la riscuri privind detetriorarea aspectului datorita actiunii mecanice survenite in urma utilizarii. De altfel, in momentul achizitiei beneficiati de asistenta specializata in scopul de a fi informat cu privire la modul corect de utilizare si intretinere si puteti testa replicile, astfel incat sa fiti sigur ca achizitia facuta este cea mai buna alegere si se preteaza nevoilor dumneavoastra.

    

Pentru intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de pe site sau la adresa de email arme.airsoft@yahoo.com.

WALTHER P99 DAO CO2 Umarex UPGRADAT LA PESTE 3J -16%
UPDATE IANUARIE 2017 - Ultimele loturi pe care le-am primit, seria G, nu trag mai puternic de 1.2J. ..
449 Lei 379 Lei
Bazat pe 152 recenzii.

OFERTA! Beretta M92F Green-Gas STTI heavyweight TOTUL INCLUS ! -32%
OFERTA LIMITATA: PACHET COMPLET LA 189 LEI !!  Achizitionati produsul la 189 lei si gratuit,..
277 Lei 189 Lei
Bazat pe 107 recenzii.

10 x Capsule co2 12g [ SWISS ARMS ] -30%
Capsule co2 12g Swiss Arms / Cybergun Compatibile cu toate replicile airsoft  Calitate su..
50 Lei 35 Lei
Bazat pe 5 recenzii.

10 x Capsule Co2 Walther [ Umarex ] -25%
  Recipiente CO2 12g produse de Umarex, editia Walther ce asigura propulsia tuturor replicil..
80 Lei 60 Lei
Bazat pe 9 recenzii.

Smith & Wesson M4505 HPA Metal Slide [ KWC] -19%
  Pistol airsoft Smith & Wesson M4505 cu actionare manuala (spring), confectionat din me..
149 Lei 120 Lei
Bazat pe 25 recenzii.

Pistol airsoft Sig Sauer P226 cu actionare manuala (spring), confectionat din plastic ABS si metal, ..
120 Lei
Bazat pe 31 recenzii.

30 x capsule co2 UMAREX 12g -40%
30 capsule co2 12g pentru replicile pe co2   Pretul este pentru 30 de bucati Marca: Um..
150 Lei 90 Lei

10 x Capsule co2 12g [ UMAREX ] -10%
10 x capsule co2 pentru replicile pe co2 Marca: UMAREX Germania Calitate de top   ..
50 Lei 45 Lei
Bazat pe 1 recenzii.

Pistol airsoft Colt M1911 editie aniversara cu actionare manuala (spring), confectionat din metal si..
120 Lei
Bazat pe 33 recenzii.

30 x capsule CO2 SWISS ARMS CYBERGUN  12g -34%
Pachet 30 Capsule co2 12g CYBERGUN   Capsule de inalta calitate pentru performante maxime..
120 Lei 79 Lei
Bazat pe 4 recenzii.

Capsula CO2 12g WALTHER   Ideala pentru maximizarea performantelor la orice arma pe co2. ..
8 Lei
Bazat pe 6 recenzii.

    Green Gas Walther Cantitate: 750 ml Contine silicon, astfel mentine meca..
50 Lei
Bazat pe 5 recenzii.

 Rucsac hidratare Woodland - 8FIELDS -26%
Rucsac hidratare Woodland - 8FIELDS capacitate 2 litri ..
120 Lei 89 Lei

100 x Capsule co2 Swiss Arms 12g -60%
    Co2 Umarex 12g Cantitate: 100 buc Producator: Swiss Arms - Cybergun ..
500 Lei 200 Lei
Bazat pe 1 recenzii.

100 x Capsule co2 Umarex 12g -44%
    Co2 Umarex 12g Cantitate: 100 buc Producator: Umarex Compatibile cu toa..
500 Lei 280 Lei

Acumulator 7.4V 1300 mAh 20C Twin Type ASG -8%
Dimensiuni: 2 elementi 107 x 23 x 8 mm fiecare Voltaj: 7.4 Volt Capacitate: 1'300 mAh / 2..
120 Lei 110 Lei

Acumulator Intellect 8.4 V - 1600 mAh -8%
Acumulator Intellect 8.4 V - 1600 mAh HP Putere : 8.4 V - 1600 mAh Poza este cu titlu ..
120 Lei 110 Lei

Acumulator Intellect 9.6V 1600 mAh HP -4%
Acumulator Intellect 9.6 V 1600 mAh Intellect Putere : 9.6 V 1600 mah ..
130 Lei 125 Lei

Acumulator Lipo 7.4V 1000mAh 2S 20-40C -20%
Spec. Capacity: 1000mAh Voltage: 2S1P / 2S Cell / 7.4V Discharge: 20C Constant / 4..
100 Lei 80 Lei

Masca protectie pentru casca FAST neagra New
Masca de protectie cu prindere pe castile FAST Producator - Emerson Culoare - neagra Greuta..
55 Lei

Masca protectie pentru casca FAST coyote New
Masca de protectie cu prindere pe castile FAST Producator - Emerson Culoare - coyote / tan&nbs..
55 Lei

Adaptor RIS pentru Keymod 5 sloturi Big Dragon New -38%
Adaptor RIS pentru Keymod cu 5 sloturi produs de Big Dragon. Sistem prindere: Keymod Sistem prin..
65 Lei 40 Lei

Bloc catare spate AKM AK 74 CYMA New
Bloc catare spate pentru AKM / AK74  Producator - CYMA Material - Metal Atentie! Catar..
55 Lei

Toc pistol compact coyote 8 Fields New -29%
Toc pistol compact coyote 8 Fields Un toc simplu, de dimensiuni compacte cu prindere Molle. Mo..
49 Lei 35 Lei

Pat tactic M4 ergonomic Mod.1 Coyote ACM New -30%
Pat tactic pentru M4 fabricat de ACM Acest pat ergonomic este fabricat din polimer si are greutat..
79 Lei 55 Lei

Patch Shotgun Girl 3D New
Patch cu velcro Shotgun Girl fabricat de 8Fields Greutate - 5g  Culoare - olive Dimens..
15 Lei

Pusca airsoft CM.513 M4 Black CYMA New -17%
M4 CM.513 Black produs de CYMA. Acest model face parte din noua serie entry level de la Cyma meni..
599 Lei 499 Lei

Mid-Cap M4 Metal 150 bile CYMA New
Magazie tip mid-cap pentru M4 cu capacitatea de 150 de bile fabricata de CYMA Greutate - 205g ..
55 Lei

Masca botnita otel V1 Black CS New
Masca protectie half face de tip botnita, confectionata din otel, nuanta Black, marca CS.   ..
35 Lei

Pistol airsoft semiautomat Beretta M9A1, pe baza de Green Gas, cu Blow Back, marca Tokyo Marui. &nbs..
849 Lei

Colt Government Mark IV Series 70 GBB Tokyo Marui -9%
Pistol airsoft Colt Government Mark IV Series 70, pe baza de Green Gas, cu Blow Back, marca Tokyo Ma..
929 Lei 849 Lei