airsoftieftin.ro Web analytics

Categorii

Termeni si conditii

walther-p99-upgradat g-36-specna-arms

Bine aţi venit la AirSoft Ieftin Bucuresti

 

LOCATIE NOUA : Magazin Bucuresti

Piata Presei Libere nr.1 corp A3 etaj 2

Accesul se face pe strada exact din spatele Casei Presei, prima usa din dreapta, corpul cu NASUL TV.

Apoi se urca la etajul 2 cu liftul argintiu si se apasa pe interfonul negru pentru acces.

 

Luni-Vineri: 10.00-18.00

Sambata: 10.00 - 14.00

 

 

Magazin Constanta

Str. Cismelei nr. 21 (zona Brotacei)

Luni-Vineri 10.00-18.00

Sambata 10.00-14.00

Despre echipa Airsoft Ieftin:

Ne-am inceput activitatea in anul 2011 si prin munca si perseverenta, prin imbunatatirea constanta a serviciilor oferite clientilor din toata tara am ajuns in topul magazinelor de airsoft din Romania.
 
In Bucuresti ne gasiti de la inceputul anului 2012 la Casa Presei Libere.
 
Scopul nostru este satisfacerea exigentelor tuturor clientilor si asigurarea unor servicii cat mai bune de post-vanzare.
 
Chiar daca sunteti incepator si inca nu stiti exact ce este "Airsoft-ul" va stam la dispozitie ca sa luati cea mai buna decizie.
 
Oferim garantie si asistenta tehnica pentru toate produsele noastre.  
Ne adaptam constant la cerintele pietei de airsoft si stam la dispozitia clientilor nostri pentru a le oferi cele mai utile informatii si sfaturi. 
 
Din aprilie 2013 ne gasiti si in Constanta, pe strada Cismelei nr.21
 

Produsele comercializate de noi nu necesita permis de port arma!

  Replicile Airsoft nu necesita permis de port arma si sunt destinate exclusiv agrementuluiEchipa Airsoft Ieftin nu isi asuma raspundarea in situatia in care vreunul din produsele comercializate de noi este folosit in alte scopuri. Acestea sunt adresate exclusiv persoanelor care au implinit varsta de 18 ani, iar comercializarea lor se face doar pe baza unei carti de identitate.

Siguranta tranzactiilor la Airsoft ieftin :
 
   Echipa Airsoft Ieftin va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai utile informatii si sfaturi. 
   La achizitionarea oricarui produs din magazinul nostru primiti factura si garantie reala.
   Ambalarea se realizeaza luandu-se cele mai adecvate masuri cu privire la protectia marfurilor.
   Produsele se livreaza prin URGENT CURIER / FAN COURIER in maxim 24 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.
   
  
TRANSPORTUL SE REALIZEAZA DOAR PRIN CURIERAT (URGENT CURIER / FAN COURIER) IN MAXIM 24 H DE LA CONFIRMAREA COMENZII. 
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 200 LEI BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT !
 
Exceptie fac localitatile aflate in afara ariei de acoperire Fan Courier / Urgent Courier.

 

 

 

 Accesarea, vizitarea, utilizarea sau achizitionarea de articole prezentate pe site-ul www.airsoftieftin.ro presupune acceptarea urmatoarelor termene si conditii :

1. Articolele comercializate pe acest site sunt adresate exclusiv persoanelor stabile din punct de vedere psihic care au implinit varsta de 18 ani. Ne rezervam astfel dreptul de a ne selecta clientela si de a anula in orice moment orice comanda efectuata telefonic sau pe site.

2. Administratorul site-ului www.airsoftieftin.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului  in orice moment si la orice interval de timp liber ales fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

3. Nu putem garanta autenticitatea informatiilor oferite de producatorii, furnizorii sau reprezentantii oficiali ai produselor comercializate pe site-ul www.airsoftieftin.ro si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori, neplaceri sau pierderi, de orice natura, suferite de utilizatori.
    Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
   Datele oferite de acest site pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Echipa Airsoftieftin face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.  

4. Nu putem garanta functionarea neintrerupta a acestui site, lipsa de erori, lipsa virusilor pe serverul ce gazduieste siteul si nu ne asumam raspunderea pentru neplacerile, pierderile de date, informatii sau pierderile financiare suferite de utilizatorii acestui site.

5. Conform legii 295/2004, replicile Airsoft nu se supun " Regimului Armelor si Munitiilor" si pot fi comercializate, achizitionate si folosite fara a necesita autorizatie de la Politie. Aceste replici sunt destinate exclusiv agrementului. Folosirea replicilor Airsoft in scopul autoapararii, atacului sau intimidarii unor persoane sau animale constituie infractiune si se sanctioneaza cu dosar penal.
    Nu vom fi implicati in niciun fel de investigatie privind activitati ilegale desfasurate de catre persoane ce au achizitionat si/sau utilizat produse achizitionate de pe acest site in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate respectivele produse
    Nu ne asumam raspunderea pentru folosirea neadecvata a produselor comercializate pe acest site.

7. Garantia produselor:

Garantia se acorda in conformitate cu legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Garantia legala pentru durata medie de utilizare a produsulor este de:

Categorie

Subcategorie / perioada

Perioada

 

 

 

Replici airsoft

Actionare mecanica (spring /arc )

Guma Hop Up – 30 zile

DL30,DL30 G3, Colt25,Colt25 G1,STTI Off Duty, Walther PPK, P38, Mauser 1938, Colt Rail Concept, Colt 19Eleven -30 zile

6 luni

 

CO2&Green Gas

Supape emisie, admisie, recul, etc – 30 zile

 

6 luni

Guma Hop Up – 30 zile

Incarcator - 30 zile

Electrice : AEG,AEP

Incarcator - 30 zile

6 luni

Guma Hop Up

Echipamente si accesorii

Veste tactice, curele, sling-uri, tocuri, hamuri,etc

30 zile

BB loadere, tinte, ochelari, etc

0

Dispozitive optice

Lunete

12 luni

Punctatoare laser, dot sight-uri & lanterne

6 luni

Acumulatori si alimentatoare

Acumulatori

0 zile

Alimentatoare

0 zile

Consumabile

Bile, green-gas, capsule CO2, ulei siliconic, etc

0

 

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are obligatia de a pastra si a prezenta in momentul solicitarii urmatoarele : produsul in cauza, ambalajul original nedeteriorat al acestuia, accesoriile si documentatia tehnica aferenta, certificatul de garantie in original precum si descrierea in scris a defectiunii constatate.

Producatorul si vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind acordarea garantiei in urmatoarele conditii: defectarea s-a produs din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare sau ignorarea specificatiilor tehnice; defectare in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator; defectare in urma interventiei persoanelor neautorizate, prezentarea unor deteriorari mecanice; deteriorarea in urma unor cataclisme, catastrofe, accidente, incendii, etc.

In cazul in care defectiunea constatata  face obiectul garantiei, solutionarea acesteia se va realiza intr-o perioada rezonabila de timp ce nu poate depasi 15 zile calendaristice.

Semnalarea eventualelor defecte produse la transport se va face de indata ce se va intra in posesia produsului, in termen de maxim 24 ore, fie telefonic fie prin e-mail.

8. Politica de returnare a produselor

8.1 Returnarea produselor achizitionate online

  Conform ordonantei  nr.130/2000, republicata in 2008, privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, termenul de returnare al produselor achizitionate online este de maxim 20 zile calendaristice.

  Consumatorul are obligatia de a pastra si returna  in momentul deturnarii constractului urmatoarele : produsul in cauza ( acesta nu va prezenta defecte sau urme de uzura), ambalajul original nedeteriorat, accesoriile si documentatia tehnica aferenta, certificatul de garantie, bon fiscal sau factura in original, precum si o nota in scris/email prin care consumatorul solicita deturnarea contractului si returnarea produselor achizitionate.

  Nu se va accepta returnarea produselor deteriorate in urma utilizarii defectuase de catre consumator sau a produselor al caror ambalaj original este deteriorat.

 Costurile pentru acoperirea cheltuielilor directe de returnare a produselor vor fi suportate de catre consumator, iar rambursarea sumelor de catre comerciant se va face in cel mult 30 de zile de la data deturnarii contractului.

 Suma rambursata la returnarea unui produs va reprezenta exact valoarea acestuia in momentul achizitiei, fara a fi influentata de eventuale oferte promotionale sau reduceri de pret aparute intre timp.

8.2 Returnarea produselor achizitionate direct din magazin sau ridicate din magazin in urma plasarii unei comenzii online

    Nu se accepta returnarea produselor achizitionate direct din magazinele noastre, inclusiv a celor ridicate in urma efectuarii unei comenzi online deoarece acestea sunt predispuse de cele mai multe ori la riscuri privind detetriorarea aspectului datorita actiunii mecanice survenite in urma utilizarii. De altfel, in momentul achizitiei beneficiati de asistenta specializata in scopul de a fi informat cu privire la modul corect de utilizare si intretinere si puteti testa replicile, astfel incat sa fiti sigur ca achizitia facuta este cea mai buna alegere si se preteaza nevoilor dumneavoastra.

    

Pentru intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de pe site sau la adresa de email arme.airsoft@yahoo.com.

WALTHER P99 DAO CO2 Umarex UPGRADAT LA PESTE 3J -13%
UPDATE IANUARIE 2017 - Ultimele loturi pe care le-am primit, seria G, nu trag mai puternic de 1.2J. ..
449 Lei 389 Lei
Bazat pe 170 recenzii.

OFERTA! Beretta M92F Green-Gas STTI heavyweight -25%
Acest model este cel mai ieftin Pistol cu propulsie gaz de pe piata si totodata cel mai vandut si ma..
199 Lei 150 Lei
Bazat pe 116 recenzii.

10 x Capsule CO2 12g SWISS ARMS -30%
Capsule CO2 12g Swiss Arms / Cybergun Compatibile cu toate replicile airsoft  Calitate su..
50 Lei 35 Lei
Bazat pe 5 recenzii.

10 x Capsule CO2 Walther -25%
  Recipiente CO2 12g produse de Umarex, editia Walther ce asigura propulsia tuturor replicil..
80 Lei 60 Lei
Bazat pe 9 recenzii.

30 x capsule CO2 12g UMAREX -40%
30 capsule CO2 12g marca Umarex, compatibile cu toate replicile airsoft pe baza de dioxid de carbon...
150 Lei 90 Lei
Bazat pe 1 recenzii.

Pistol airsoft Sig Sauer P226 cu actionare manuala (spring), confectionat din plastic ABS si metal, ..
130 Lei
Bazat pe 32 recenzii.

10 x Capsule CO2 12g  Umarex -10%
10 x capsule co2 pentru replicile pe co2 Marca: UMAREX Germania Calitate de top   ..
50 Lei 45 Lei
Bazat pe 2 recenzii.

25 x capsule CO2 SWISS ARMS CYBERGUN  12g -48%
Pachet format din 25 capsule CO2 12g, marca Swiss Arms. Capsulele Swiss Arms sunt produse de ina..
125 Lei 65 Lei
Bazat pe 5 recenzii.

Pistol airsoft Colt M1911 editie aniversara cu actionare manuala (spring), confectionat din metal si..
120 Lei
Bazat pe 39 recenzii.

Capsula CO2 12g WALTHER   Ideala pentru maximizarea performantelor la orice arma pe co2. ..
8 Lei
Bazat pe 8 recenzii.

  BB Loader incarcator rapid pentru bile Compatibil cu aproape toate incarcatoarele, faci..
25 Lei

Pistol airsoft Taurus PT92 cu actionare manuala (spring), confectionat din metal, produs de KWC, ce ..
120 Lei
Bazat pe 27 recenzii.

100 x Capsule co2 Swiss Arms 12g -50%
    Co2 Umarex 12g Cantitate: 100 buc Producator: Swiss Arms - Cybergun ..
500 Lei 250 Lei
Bazat pe 1 recenzii.

100 x Capsule co2 Umarex 12g -44%
    Co2 Umarex 12g Cantitate: 100 buc Producator: Umarex Compatibile cu toa..
500 Lei 280 Lei

5 Capsule co2 12g Walther - pentru mentenanta valvelor -20%
    Marca: Walther (producator Umarex) Cantitate: 12g Pretul este pentru..
75 Lei 60 Lei

Acumulator Li-Po 11.1V 1500 mAh 20C pentru SCORPION EVO 3A1 -13%
Acumulator Li-Po 11.1V 1500 mAh 20C fabricat de ASG. Acest acumulator a fost gandit special ca sa..
155 Lei 135 Lei

Acumulator Li-Po 7,4V 2000 mAh 15-25C Turnigy -22%
Acumulator Li-Po 7,4V 2000 mAh 15-25C Turnigy Greutate - 109g Dimensiuni - 125 x 10 x 21 mm ..
135 Lei 105 Lei

Acumulator NiMh 8.4V 1500 mAh Pirate Arms -21%
Caracteristici : Producator : Pirate Arms Tip : NiMh 8.4V 1500 mAh Mufa : Tamiya Mica Un..
150 Lei 119 Lei

Adaptor RIS pentru Keymod 5 sloturi Big Dragon -38%
Adaptor RIS pentru Keymod cu 5 sloturi produs de Big Dragon. Sistem prindere: Keymod Sistem prin..
65 Lei 40 Lei

Acumulator LiPo 11.1v 1200 mAh fabricat de Electro River. New
Acumulator LiPo 11.1v 1200 mAh fabricat de Electro River.  Electro River este un compet..
99 Lei

Pusca airsoft GC16 Wild Hog 12" E.T.U. G&G New -6%
Va prezentam unul dintre cele mai reusite modele de replici airsoft pe platforma de M4 si anume GC16..
1.799 Lei 1.699 Lei

PTT Tacmic CT5 Z-Tactical Conector compatibil cu statiile BAOFENG New
PTT Tacmic CT5 Z-Tactical Conector compatibil cu statiile BAOFENG Material: Polimer dur + Cauciuc..
99 Lei

Bipod Pliabil cu prindere RIS PIRATE ARMS New
Bipod pliabil cu prindere tip RIS fabricat de PIRATE ARMS. Prindere: RIS Culoare: Negru Materia..
125 Lei

Pusca airsoft AEG CM16 E.T.U. SRXL RED EDITION G&G New -10%
Pusca airsoft electrica CM16 SRXL, editia RED EDITION din seria Combat Machine, cu functionare semia..
1.499 Lei 1.349 Lei

Manusi Fast Fit Gen II Coyote MECHANIX New
  ​Dupa 20 de ani de dezvoltare si imbunatatiri constante, manusile din seria "..
95 Lei

Manusi Fast Fit Gen II Negre MECHANIX New
  ​Dupa 20 de ani de dezvoltare si imbunatatiri constante, manusile din seria "..
90 Lei

Pusca airsoft M4 SRT-16 Keymod Spartac New -14%
SRT-16 este o replica de M4a1 cu functionare electrica fabricata de SPARTAC AIRSOFT.  Seria ..
599 Lei 515 Lei

Ochelari tactici de protectie rama tan TMC New
Ochelari tactici de protectie cu lentila incolora produsi de TMC. Caracteristici: Culoare lentil..
50 Lei

Sniper MB03 wooden 2.2J Spring New -17%
Sniper MB03 wooden 2.2J Spring fabricat de WELL, varianta imitatie de lemn. Caracteristici tehnic..
465 Lei 385 Lei

Acumulator Li-Po 11.1V 1450 mAh 20C Producator : iPower Mufa: Mini Tamiya   ..
99 Lei

Adaptor de la Keymode la Sina Ris 9 sloturi Material: Metal 9 sloturi Suruburi de fixare si..
65 Lei